Užívání drog ve Far Cry 5 zlepší schopnosti a dovednosti
Far Cry 5 Novinka Užívání drog ve Far Cry 5 zlepší schopnosti a dovednosti

Užívání drog ve Far Cry 5 zlepší schopnosti a dovednosti

Michal Burian

Michal Burian

33

ESRB udělilo nejnovějšímu dílu věkové hodnocení M (17+), stejně jako předchozím Far Cry.

Reklama

Far Cry 5 úspěšně prošlo hodnocením ESRB. Komise udělila open-world střílečce věkové doporučení Mature (zkráceně M, 17+), stejně jako předchozím dílům této série. Komise se pro 17+ rozhodla z několika důvodů. Těmi nejzávažnějšími je velké množství krve, intenzivní násilí a sexuální tématika. Zajímavý je poslední faktor. Ve Far Cry 5 bude hlavní hrdina užívat drogy, po nich se mu zlepší schopnosti a dovednosti. Zároveň si bude moci hrdina dopřát alkohol. Když se takového nápoje napije, kamera se rozmaže.

Jinak ESRB píše většinou o tom, co už dávno víme. Ve Far Cry 5 na nás čeká boj proti náboženskému a fanatickému kultu v americkém státě Montana. V průběhu hry budeme prozkoumávat otevřené prostředí a plni mise s cílem osvobodit rukojmí, zničit nepřátelské základny a potlačit vliv milice. K tomu se budou hodit kulomety, luky, plamenomety a všelijaké výbušniny.

Ve Far Cry 5 ale nebudou chybět ani stealth útoky. Protivníka budeme moci uškrtit, bodnout, případně mu podříznout krk. V cutscénách potom uvidíme intenzivní násilí - ESRB zmiňuje brutální scénu s vyříznutím kůže z hrudníku nebohé osobě. V některých oblastech narazíme na mrtvoly.

Far Cry 5 vyjde 27. března 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Všechny tři verze budou mít české titulky. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, kde můžete získat batoh nebo hrnek.

Zdroj: Dualshockers.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama