Batman: Arkham Knight obdržel rating pro dospělé
Batman: Arkham Knight Novinka Batman: Arkham Knight obdržel rating pro dospělé

Batman: Arkham Knight obdržel rating pro dospělé

ElementGamer

ElementGamer

24

V poslední době se s věkovým doporučením u her nešetří.

Reklama

Včera jsme vám přinesli věkové doporučení pro třetího Zaklínače. Dnes to samé potkalo připravovaného Batmana, který obdržel M, jako Mature (pro dospělé).

Zajímavostí je, že Arkham Asylum i Arkham City dostaly pouze “T for teen”. Ředitel vývoje Sefton Hill, šéf vývoje Arkham Knight, prozradil, že hodnocení M nečekali.

„Podle nás jsme se nikdy nesnažili zaměřovat se na rating. Dokonce ani u předešlých dvou her… Jen jsme propadli příběhu, který ve své hře chce opravdu mít.”

Hill také dodal, že se Rocksteady bojí, že se mladší hráči kvůli věkové hranici jen tak hry nedočkají.

„Nejsme slepí, a tak vidíme, že spousta našich fanoušků kvůli hodnocení M hru mine. Nechci tento fakt zpochybňovat. Jde jen o to, že by nebylo dobré hru nějak omezovat jen proto, aby se rozšířila mezi více lidí. Chceme přinést takový příběh, jaký jsme napsali. V opačném případě bychom zvolili špatnou cestu. Milujeme náš příběh a nechceme ho zanedbat,” cituje server IGN bosse vývoje Batman: Arkham Knight.

Batman: Arkham Knight předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz - na PC za 899 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1399 Kč. V nabídce máme i sběratelské edice, ale ještě bez přesné ceny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama