Vytvořte si vlastního hrdinu ve světě Skylanders Imaginators
Novinka Vytvořte si vlastního hrdinu ve světě Skylanders Imaginators

Vytvořte si vlastního hrdinu ve světě Skylanders Imaginators

Petr Smejkal

Petr Smejkal

Vývojáři se tentokrát zaměřili na variabilní a zábavný vývoj postav.

Reklama

Společnost Activision oznámila, že se během října letošního roku dočkáme dalšího dílu z řady akčních adventur Skylanders, tentokrát s podtitulem Imaginators. I tentokrát na nás čeká poutavý příběh plný hádanek a nepřátel, nicméně letošní velkou změnou bude schopnost hráče vytvořit si vlastní Skylanders hrdiny. Měnit bude možno vybavení, kostýmy, barvy, typy zbraní, hlasy, schopnosti, speciální pohyby a mnohé další, přičemž hráč bude moci zasáhnout také do velikosti a typu hlavy, paží, nohou a ocasů. Ačkoliv vývojáři v tuto chvíli nechtějí prozradit, kolik variací bude ve hře existovat, nebojí se tvrdit, že díky obrovské variabilitě bude tvorba postav takřka neomezená. Pro ty, kteří se nebudou chtít s výtvorem své postavy piplat, bude ve hře přichystáno více jak 300 postav ze série Skylanders. Více prozradí aktuální trailer.

Ve světě Skylanders Imaginators známý padouch Kaos objeví záhadnou sílu známou jako Mind Magic, díky níž vytvořil svět Skylanders, ve kterém budeme čelit nepřátelským hrdinům Doom Landers. Hráč tak musí za použitím možného a nemožného tyto padouchy zničit, než bude příliš pozdě. Ve hře se objeví celkem 20 unikátních Sensei postav, z nichž bude každá mistrem z jedné z deseti bojových tříd. Při plnění příběhové linky se budou dodatečně odemykat speciální zbraně a techniky, které jejich sílu ještě o něco navýší.

Skylanders Imaginators vychází 14. října 2016 v Evropě (16. října v Severní Americe) pro majitele konzole PlayStation 4 a 3, Xbox One a Xbox 360, stejně tak na Wii U. Společnost Activision tentokrát operační systém iOS úplně vynechala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama