Chybí vám Battlefield Heroes? Vzniká podobný projekt
Novinka Chybí vám Battlefield Heroes? Vzniká podobný projekt

Chybí vám Battlefield Heroes? Vzniká podobný projekt

Faldmen

Faldmen

13

Arkádová střílečka Renegade Line uspěla na Kickstarteru.

Reklama

Renegade Line je nová hra od mladého studia Raw Vengeance Games, která se na první pohled podobá např. zrušenému Battlefield Heroes. Jedná se o střílečku z pohledu třetí osoby opírající se o prvky MMORPG. Dva roky pracovali na projektu z vlastních prostředků, aby mohli později požádat o pomoc skrze známý Kickstarter. Studiem určená hranice 50 000€ již byla pokořena, takže se pojďme podívat, co nás v budoucnu čeká.

Ve hře máme dvě strany a čtyři třídy postav. Každá z těchto postav má své unikátní zbraně a dovednosti. Úrovní by tu mělo být 100 a s nimi se nám budou odemykat právě nové dovednosti, jako je např. uzdravování spoluhráčů nebo zpomalování protivníků. Od 30. úrovně by se nám pak měl odemknout režim hodnocených zápasů, kde se naše výsledky budou porovnávat s ostatními hráči po celém světě. V čem se však Renegade Line liší oproti ostatním ve své kategorii? Každá postava mimo dovednosti nabízí ještě 7 různých talentů, které si můžeme vylepšovat individuálně pomocí tzv. talentových bodů, a dle toho se pak odvíjí, zda jste např. ten, kdo je vždy v první linii nebo jste spíše přes obranu atd.

Vývojáři nemysleli pouze na variaci dovedností, ale slibují i značnou míru úpravy své postavy. Vybrat si budeme moci od bot až po čepice či vzhledy zbraní a různé posměšky.

Raw Vengeance Games vzkazují, že jsou stejní hráči, jako jsme my. Nemáme se proto bát frustrujících momentů, které známe od jiných. Slibují, že budou naslouchat zpětné vazbě komunity, a pro nejlepší výsledek udělají vše, co bude v jejich silách. Do hry mají v plánu vložit spousty skvělých map, na kterých může pracovat i komunita pomocí editoru. Nejlepší mapu potom vždy přidají do své hry. Máme se těšit na velké množství herních módů, vozidla v podobě automobilů, tanků a letadel, mobilní aplikaci, in-game Renegade Radio a mnoho dalších. Některé tyto přídavky však závisí na výši vybraných prostředků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama