1​1 minut z hraní Code Vein na E3
Code Vein Novinka 1​1 minut z hraní Code Vein na E3

1​1 minut z hraní Code Vein na E3

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ukázku z hraní doprovází nové trailery.

Reklama

Minulý týden ​jste se mohli prostřednictvím nového traileru seznámit s doslova masožravým drápem jménem Ogre, který můžete ve hře Code Vein používat hlavně jako zbraň. Bandai Namco ale pokračuje v této krvavé jízdě a postupně odhaluje další propriety této chystané upíří akce.

Další děsivou zbraní jsou takzvané Hounds, které dokážou roztrhat nepřítele na kusy pomocí svých zubů. Stinger zase připomíná spíše ocas štíra, nebo možná oblíbeného vetřelce, a dokáže protivníkům pěkně pustit žilou. Hodně zajímavým kousek je Ivy, kterou váš nepřítel až do poslední chvíle ani nezahlédne, protože na něj zaútočí ze země.

Než se ale podíváte na jednotlivé trailery, pustíme si 11 minut dlouhou ukázku z hraní hry Code Vein, prezentovanou na letošní akci E3 v Los Angeles. Můžete si v ní prohlédnout možnosti změny podpůrné postavy a třeba i způsob, jak lehce jde souboj prohrát.

Code Vein vychází celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC 28. září. V Japonsku se jej sice dočkají o den dříve, ale pouze pro PlayStation 4 a Xbox One.

Live stream

Hounds

Stinger

Ivy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama