12 Days of Free Games: Shadow Tactics
Shadow Tactics: Blades of the Shogun Novinka 12 Days of Free Games: Shadow Tactics

12 Days of Free Games: Shadow Tactics

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Linux Linux Xbox Xbox One Apple Mac

Konečně nějaká pořádná hra zadarmo a bez pixelů!

Reklama

Už jsem pomalu začínal vidět kostičkově, protože prakticky všechny dosavadní tituly z programu 12 Days of Free Games na Epic Games Store byly v pixelové grafice a jednodušší produkce. Až pro dnešní den jsme se konečně dočkali opravdu pořádné hry „bez vlivu LEGO stavebnic” v podobě starověké strategie Shadow Tactics: Blades of the Shogun, která vyšla v roce 2016. Její autoři z německého studia Mimimi nyní dokončují Desperados III.

 

12 Days of Free Games: Shadow Tactics

 

Tato hra se již dříve sice objevila v plné verzi u magazínu Score, ale pokud zrovna příslušné číslo nemáte, tak zde není co řešit. Často se hratelnost Shadow Tactics: Blades of the Shogun přirovnává k sériím Commandos a Desperados, protože to je velmi podobná strategická pecka v reálném čase, odehrávající se v japonském starověku za éry róninů, samurajů a šógunů.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=IrmzDgVm3Gw[/embed]

 

Hra je i solidně dlouhá, protože zabere průměrně mezi 25 až 30 hodinami, když obsahuje 13 dlouhých misí, v nichž využijete až 5 unikátních charakterů. Dobové recenze se shodovaly na výtečné známce kolem 8/10 (naše recenze ale jen 6/10), pičemž na kvalitě této hry nic nemění ani její aktuální již dost nízká cenovka, kdy ji seženete v digitální verzi lehce přes dvě stovky.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama