12 Days of Free Games: Talos Principle
The Talos Principle Novinka 12 Days of Free Games: Talos Principle

12 Days of Free Games: Talos Principle

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Výtečně hodnocená logická hra od autorů Serious Sama dnes zdarma.

Reklama

Logická hádanková 3D hra The Talos Principle od chorvatského studia Croteam ze Záhřebu, jež se normálně skoro celou svoji historii věnuje střílečkové sérii Serious Sam, vyšla na měsíc přesně před pěti lety. Letos se Talos Principle dostal naposledy také na Nintendo Switch. Tato logická hra je další v pořadí, kterou si můžete zdarma stáhnout a zahrát z Epic Games Store.

 

12 Days of Free Games: Talos Principle

 

Talos Principle je logická hra z pohledu první a třetí osoby, jež čerpá ze starověké řecké mytologie. Talos byl totiž velký mechanický obr, který chránil fénickou princeznu Europu (podle ní se ostatně jmenuje náš kontinent) a ostrov Kréta před piráty a nájezdníky. Současná cena logického titulu se pohybuje mezi dvěma a třemi stovkami.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=m8oxVPeTUnU&feature=emb_logo[/embed]

 

Hlavní postavou zdejšího hádankového světa (celkem tu najdete a musíte vyřešit na 120 logických úloh) je podobně inteligentní, byť podstatně menší robot, jenž postupně prochází trojici různých prostředí inspirovaných helénskou architekturou a řeší v nich rozmanité typy úkolů. Hra nasbírala osmičkové až devítkové recenze a v přípravě je již její druhý díl, jenž zatím nemá konkrétní datum vydání.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama