13 důvodů proč si zahrát God of War na New Game Plus
God of War Novinka 13 důvodů proč si zahrát God of War na New Game Plus

13 důvodů proč si zahrát God of War na New Game Plus

Yurris CZ

Yurris CZ

4
Platformy PlayStation PlayStation 4

Máte chuť si prožít severský příběh znova?

Reklama

Tolik žádaná položka se skrze včerejší aktualizaci konečně dostala do nejnovějšího God of War. Nehovořím samozřejmě o ničem jiném, než o New Game +. Drtivá většina z vás jistě ví o čem je řeč, přesto Mihir Sheth, hlavní designér soubojového systému ze Santa Monica Studio, připravil seznam několika důvodů proč si znova projít velkolepou poutí ve společnosti Krata a Atrea.

  1. Prožijte znova celé dobrodružství, zároveň zachovejte všechno vaše dosavadní vybavení a schopnosti. Spusťte novou hru se všemi zbraněmi, talismany, očarováními, runovými útoky, dovednostmi a dokonce i zbrojemi.
  2. New Game + je pro každého! Po spuštění hry NG + si budete moci vybrat obtížnost, bez ohledu na to, jakou náročnost jste si vybrali pro svůj předchozí průchod hrou. Oponenti budou odpovídajícím způsobem přizpůsobeni.
  3. Objevujte nové možnosti přizpůsobení s nejlepšími verzemi stávajících zbraní, talismanů a očarování. Sbírejte novou surovinu pro bezkonkurenční kovářské duo, na oplátku vám vylepší vybavení až na úroveň "perfect rarity."
  4. Vytvořte několik nových zbrojí jak pro Krata, tak i pro Atrea. Některé disponují novými schopnostmi, například jedna zbroj na hruď dokáže odrazit útok výbuchem.
  5. Posuňte hranice boje. Vytvořte unikátní kombinace zbrojí, talismanů a očarování, které nejsou při standardním průchodu hrou dostupné.
  6. Přidána je i obtížnost “Give Me a Challenge+,” což je v podstatě přestupní stanice před opravdovou výzvou v podobě “Give Me God of War+.” V těchto obtížnostech byli lehce posíleni někteří nepřátele.
  7. Někteří oponenti mají nové pohyby a útoky. Co takhle se ještě jednou postavit Valkýrám?
  8. Otestujte vaše dovednosti v časovaných trhlinách. Útěk vám nepomůže.
  9. Hraním New Game + získejte nový vzhled pro váš štít. Musíte ovšem hrát na obtížnost “Give Me God of War+.”
  10. Opakujte New Game + dle libosti, rozjeďte další průchod hrou, přestože jste ten současný nedokončili.
  11. Poslední trojice důvodů se týká i základní hry. Přeskočte cutscény či vybrané animace a vrhněte se zpět do akce. Nebo můžete celý příběh hltat znova, třeba vám něco uniklo...
  12. Převeďte všechna očarování z jednoho kusu zbroje do druhého stisknutím jediného tlačítka.
  13. Opraveno bylo mnoho bugů, vylepšeno bylo také vykrývání útoků a došlo také k celkovému zdokonalení hry samotné, co se týče plynulosti.

Přiměje vás New Game Plus znova zapnout God of War nebo už dokonce znova paříte? A pokud se vám adept na letošní hru roku ještě nedostal do rukou, napravit to můžete v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

13 důvodů proč si zahrát God of War na New Game Plus

Zdroj: Playstation.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama