The Medium Novinka 14 minut hratelnosti The Medium

14 minut hratelnosti The Medium

Martin Pritula

Martin Pritula

7
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

První výraznější "exkluzivní" titul pro Xbox Series konzole.

Reklama

28. ledna dorazí na konzole Xbox Series X|S (díky politice Microsoftu ale rovnou také na PC) nadějný titul The Medium od polského Bloober Teamu, který má na svědomí například Blair Witch, Observer: System Redux a Layers of Fear. Tvůrci dnes uveřejnili novou, 14 minut dlouhou ukázku hratelnosti.

Určitě nejzajímavějším aspektem The Medium je přítomnost dvou realit, tedy dvou světů, jednoho reálného a jednoho spirituálního, které jsou renderovány současně a jen díky nim bude hlavní postava Marianne schopna ve hře postupovat - nebude-li možné v jednom světě kvůli překážce v cestě pokračovat, v tom druhém by to možná šlo. Hlavní postava Marianne disponuje mnoha psychickými schopnostmi, které bude muset kombinovat aby pokořila hrozby a nástrahy v obou světech.

Přítomnost dvou realit, které jsou renderovány současně.

Kromě resortu Niwa ji bádání zavede postupem času i za jeho hranice do ostatních herních lokací, včetně staré pevnosti, která je v nové ukázce vůbec poprvé odhalena. Ukázka dále slouží k představení hlavní záporné postavy, kterou je The Maw, jemuž předal svůj hlas známý herec Troy Baker. Tak jako Marianne může i on cestovat z jednoho světa do druhého, jenže ve skutečném světě se stává neviditelným, avšak zároveň slepým, takže se orientuje čistě podle svého sluchu.

The Medium je největším a nejambicióznějším projektem Bloober Teamu. Hráči, kteří si hru předobjednají získají 10 % slevu a originální soundtrack a artbook jako dárek. Hra bude také dostupná skrze službu Xbox Game Pass. Předinstalace je již spuštěna a hra si ukousne necelých 40 GB místa.

Hru si můžete objednat na Steamu nebo v MS Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama