Gotham Knights Novinka 16 minut z hraní Gotham Knights

16 minut z hraní Gotham Knights

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podívejte se na úvodní segment hry.

Reklama

Studio WB Games Montréal nám už za pár měsíců přinese akční RPG z batmanovského světa v podobě titulu Gotham Knights, v němž se podíváme do titulního města, které kvůli smrti Batmana musí chránit čtveřice hrdinů, mezi nimiž se nachází Nightwing, Red Hood, Robin a Batgirl.

Nicméně dřívější ukázky vzbuzovaly mezi hráči mírné rozpaky, kdy nejinak tomu je i u nového videa (v náhledu), nabízejícího celých 16 minut z hraní ze samotného začátku hry, v němž se majitelé titulu vůbec poprvé ujmou ovládání jednoho z hrdinů. V tomto případě se jedná o Batgirl, avšak vy sami si budete moci zvolit, koho chcete ovládat (změní se tím i interakce a dialogy). Postupně jsou pak ukázány základy jednotlivých prvků hratelnosti, od průzkumu po boj, a to v kulisách gothamské univerzity.

Kromě toho zjišťujeme, že jednotliví hrdinové jsou již od samého počátku velice schopní a ke svým potřebám mají přístupná různá udělátka, kdy v rámci samotného postupu se budou jednotlivé síly spíše utvrzovat a prohlubovat, nikoliv přímo vytvářet.

Kromě ukázky z hraní se ale také můžete podívat pod pokličku tvorby titulu, a to skrze krátké video, ukazující snímání pohybu při jedné společné scéně všech čtyř hlavních hrdinů.

Gotham Knights dorazí 25. října na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama