25 minut z nového Monster Hunteru
Monster Hunter: World Novinka 25 minut z nového Monster Hunteru

25 minut z nového Monster Hunteru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Monster Hunter: World si můžete prohlédnout také na několika nových screenshotech.

Reklama

Během svého posledního live streamu, debutoval Capcom nádhernou ukázkou živého hraní nově ohlášené hry Monster Hunter: World, trvající celých 25 minut. Společnost také rovnou potvrdila, že pokud budete chtít hrát hru on-line, budete muset mít zaplacené členství v PlayStation Plus. Sice se během přenosu mluvilo pouze o on-line hraní v Japonsku, ale podle posledních informací bude to samé platit i pro Severní Ameriku a Evropu.

Monster Hunter: World vyjde celosvětově pro PlayStation 4 a Xbox One někdy počátkem roku 2018. O něco později se dočkáme také PC verze, ale paradoxně bude World v Japonsku startovat pouze na konzoli PlayStation 4.

Předchozí Monster Hunter hry měly mapy rozdělené do několika oblastí a při jejich přechodu z jedné do druhé jste prožívali nepříjemné načítání nové části. V Monster Hunter: World se s tímto "nešvarem" nesetkáte. I když budou mapy stále segmentovány do jednotlivých dílčích celků, přechod mezi mini bude úplně bezproblémový. Pryč jsou i zóny a zůstal jen pocit obřího, žijícího světu, který se řídí denní a noční dobou jako v reálném čase.

Poprvé v sérii bude také přítomen "drop-in" multiplayer. Můžete si samozřejmě vytvořit vlastní partu, ale také kdykoli vystřelit S.O.S. signál a přizvat do hry kamarády. Podporován je on-line multiplayer až pro čtyři hráče a servery mají být globální, takže se setkáte s lidmi z celého světa. Bohužel nepočítejte s offline hrou pro více hráčů, ta je určena pouze pro singleplayer. Podporován bude jak hlasový chat, tak gesta.

V Monster Hunter: World se setkáte se všemi 14 typy zbraní, včetně Charge Blade a Insect Glaive. Nenajdete v něm ale Tonfas. Naopak ale přibude oblečení Mantles, díky kterému se půjde jednodušeji pohybovat stealth způsobem.

Teď se už ale podívejte na nové záběry z hraní (v čase od 46:31 do 01:11:14.) a navíc si můžete prohlédnout sadu starších i úplně nových screenshotů, uveřejněných na oficiálním japonském Twitteru série Monster Hunter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama