343 Industries popřeli nedávné spekulace ohledně Halo Infinite
Halo Infinite Novinka 343 Industries popřeli nedávné spekulace ohledně Halo Infinite

343 Industries popřeli nedávné spekulace ohledně Halo Infinite

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Upuštění od Xbox One verze prý nehrozí.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o spekulacích, které na sociální síti Reset Era zažehl uživatel s přezdívkou Sponger. Podle něj měli mít vývojáři z 343 Industries vážné problémy s dosažením požadované kvality hry na Xbox One S, přičemž hlavním problémem mělo být nízké rozlišení a velmi špatné načítání assetů. Kvůli tomu uvedl, že Microsoft ve spolupráci s 343 Industries zvažuje upuštění od Xbox One verzí a bude se soustředit pouze na next-gen. Nevyloučil ani další odklad titulu, prospělo-li by to kvalitě hry.

Tato zpráva byla poněkud šokující, ovšem důvěryhodnost jí dodával právě její autor - tedy verifikovaný insider Sponger, který již několikrát prokázal své znalosti ohledně first-party her Xboxu (naposledy detailně popsal titul Avowed před jeho odhalením). Nyní se však k této situaci na Twitteru vyjádřil komunitní manažer studia a veškeré spekulace ve své odpovědi popřel.

,,Jsme vystaveni spoustě falešných úniků, a proto prosíme, nevěřte všemu co čtete. Neexistují žádné plány o změně data vydání, jenž je stanoveno na rok 2021, či platforem a zařízení, které budeme podporovat. Vyvíjíme Halo Infinite tak, aby byl výsledek co nejlepší na každé platformě/zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama