7th Dragon III Code: VFD a Shin Megami Tensei IV: Apocalypse ještě letos v zimě
Novinka 7th Dragon III Code: VFD a Shin Megami Tensei IV: Apocalypse ještě letos v zimě

7th Dragon III Code: VFD a Shin Megami Tensei IV: Apocalypse ještě letos v zimě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

RPG od Segy a Atlusu nakonec vydá Deep Silver.

Reklama

Dvojice dalších RPG pro konzoli 3DS konečně našla svého evropského vydavatele. 7th Dragon III Code: VFD a Shin Megami Tensei IV: Apocalypse se na našem trhu díky společnosti Deep Silver objeví letos v zimě. Přitom 7th Dragon III Code: VFD jsou v Severní Americe k mání již od letošního července a termín uvolnění Shin Megami Tensei IV: Apocalypse v tomto regionu již známe delší dobu a připadl na 20. září.

7th Dragon III Code: VFD

Tento svět je pohlcen temnotou a nachází se ve velkého nebezpečí. V roce 2100 sestoupili na zem draci a lidstvo bylo vydáno na milost a nemilost těmto děsivým bestiím. Nicméně ještě není všechno ztraceno. Vše bude opět záležet na vás jako hlavním hrdinovi a na vaši spolupráci s Nodens Enterprises. Jde o společnost, zabývající se zastavení dračí hrozby a díky jejímu výzkumu se stanete lovcem draků a případně možná i zachráncem vesmíru.

Nodens Enterprises totiž v 7th Dragon III Code: VFD našla způsob, jak posunout jazýček na vahách ve prospěch lidstva: Díky cestování časem do tří různých období, může hlavní hrdina narušit rovnováhu sil draků. Procestujete tak Tokio roku 2100, starověkou Atlantidu a futuristický Eden a porazíte skupinu Pravých draků, čímž získáte šanci zabít toho nejmocnějšího z nich, což je 7th Dragon: VFD.

V 7th Dragon III Code: VFD. Hráči si budou moci sami nadefinovat každou z devíti postav, které tvoří vaši skupinu. Na výběr je 96 variant vzhledu, 40 různých hlasů a řada oblečení i osobností. Vaši následovníci se budou dělit do osmi tříd: Samurai, Agent, God Hand, Duelist, Rune Knight, Fortuner, Mage a Banisher.

Shin Megami Tensei IV: Apocalypse

Příběh Shin Megami Tensei IV: Apocalypse popisuje osud jednoho z lidských pěšáků, kteří se dostanou na šachovnici hry vyšších božstev. Jednoho z osamělých lovců, shodou okolností našeho hlavního hrdinu, postihne předčasné smrt, ale díky smlouvě s menším z bohů, je přivedl zpět k životu. Výměnnou se ale stává nevolníkem a musí plnit příkazy. Od této chvíle začíná náš příběh, odehrávající se v troskách post-apokalyptického Tokia, křížící se s událostmi původního Shin Megami Tensei IV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama