7th Dragon III Code: VFD a Shin Megami Tensei IV: Apocalypse v prosinci!
Novinka 7th Dragon III Code: VFD a Shin Megami Tensei IV: Apocalypse v prosinci!

7th Dragon III Code: VFD a Shin Megami Tensei IV: Apocalypse v prosinci!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Deep Silver vydá současně dvě skvělé hry.

Reklama

Deep Silver pomalu ale jistě přebírá otěže vydávání některých japonských her na západě. Asi největším překvapením bylo oznámení, že budou vydávat Personu. Kromě této herní pecky (a mnoha jiných her) ale přinese na evropský trh také dvojici dalších japonských titulů. Jedna pochází také od Atlusu, a spadá i do stejného univerza, a druhá pochází od Segy.

Shin Megami Tensei IV: Apocalpyse od Atlusu a 7th Dragon III Code: VFD od Segy vyjdou společně pro konzoli 3DS letos 2. prosince a co je potěšující, budou v Evropě k mání jak v digitální, tak i krabicové podobě a budou obsahovat také bonusový artbook.

Shin Megami Tensei IV: Apocalypse

Příběh Shin Megami Tensei IV: Apocalypse popisuje osud jednoho z lidských pěšáků, kteří se dostanou na šachovnici rozehrané hry vyšších božstev. Jednoho z osamělých lovců, shodou okolností našeho hlavního hrdinu, postihne předčasné smrt, ale díky smlouvě s menším z bohů, je přiveden zpět k životu. Výměnnou se ale stává nevolníkem a musí plnit příkazy. Od této chvíle začíná náš příběh, odehrávající se v troskách post-apokalyptického Tokia, křížící se s událostmi původního Shin Megami Tensei IV.

Série Shin Megami Tensei je známá pro svou jemnou symbiózu mezi člověkem a bohy a v Shin Megami Tensei IV: Apocalypse jde ještě hlouběji, protože se zde budete muset rozhodnout, na kterou stranu se dáte. Na stranu míru nebo anarchie.

Do boje si nyní můžete vzít dalšího ze sedmi partnerů (kromě tří standardních démonů) a každý má jedinečné schopnosti a originální umělou inteligenci. Shin Megami Tensei IV: Apokalypse nabízí rekordních více než 450 démonů, které lze dále spojovat a pochází ze širokého výběru kultur a náboženství. Ďábelská fúze, při které kombinujete dva nebo více démonů abyste vytvořili jednoho silnějšího. Jde o jeden ze základních kamenů her Shin Megami Tensei, ale tady budou mít démoni sklony k určitým dovednostem a vy budete mít možnost rozhodnout, které z dovedností po fúzi zdědí.

7th Dragon III Code: VFD

Tento svět je pohlcen temnotou a nachází se ve velkém nebezpečí. V roce 2100 sestoupili na zem draci a lidstvo bylo vydáno na milost a nemilost těmto děsivým bestiím. Nicméně ještě není všechno ztraceno. Vše bude opět záležet na vás jako hlavním hrdinovi a na vaši spolupráci s Nodens Enterprises. Jde o společnost, zabývající se zastavením dračí hrozby a díky jejímu výzkumu se stanete lovcem draků a případně možná i zachráncem vesmíru.

Nodens Enterprises totiž v 7th Dragon III Code: VFD našla způsob jak posunout jazýček na vahách ve prospěch lidstva: Díky cestování časem do tří různých období může hlavní hrdina narušit rovnováhu sil draků. Procestujete tak Tokio roku 2100, starověkou Atlantidu a futuristický Eden a porazíte skupinu Pravých draků, čímž získáte šanci zabít toho nejmocnějšího z nich, což je 7th Dragon: VFD.

V 7th Dragon III Code: VFD si hráči budou moci sami nadefinovat každou z devíti postav, které tvoří vaši skupinu. Na výběr je 96 variant vzhledu, 40 různých hlasů a řada oblečení i osobností. Vaši následovníci se budou dělit do osmi tříd: Samurai, Agent, God Hand, Duelist, Rune Knight, Fortuner, Mage a Banisher.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama