a-cte-to-vubec-nekdo
Blogy čtenářů Článek A čte to vůbec někdo?

A čte to vůbec někdo?

Jiří Markvart

Jiří Markvart

Srdce mé zaplesalo, když jsem se dozvěděl, že Zing konečně spustil blogy a já si tak budu moci vylejvat srdíčko rovnou ve svém (takřka) domácím…

Reklama

Srdce mé zaplesalo, když jsem se dozvěděl, že Zing konečně spustil blogy a já si tak budu moci vylejvat srdíčko rovnou ve svém (takřka) domácím prostředí. Tak bych tam měl hned něco na úvod napsat, aspoň něco kratičkého, říkal jsem si...

A rozhodl jsem se, že začnu rovnou zostra, téměř filozoficky, čímž si bezpečně odradím většinu čtenářů, a když můj blog přestanou číst už úplně všichni, tak se na to budu moct vykašlat úplně a budu mít víc volna.

Blog je relativně mladá součást internetového světa, která skvěle uspokojuje základní potřebu běžného internetového uživatele - postěžovat si, zanadávat a navrhnou svoje, o 200% lepší řešení. Ale vlastně proč ne? Číst blog nikdo nikoho nenutí a aspoň to (pokud nepíšete zrovna blogísek o Tokio Hotel) celkem slušně podporuje vaší kreativitu.

Zkuste se ale zamyslet, kolik blogů aktivně čtete. A jedná se o články obyčejných lidí nebo odborníků z nějakého oboru? Když si zodpovíte tuto otázku, možná na vás padne smutek, že je přeci jasné, že vás prachobyčejný blog nikdo číst nebude. Opak může být pravdou a stát se hvězdou na internetovém poli může být snadné a proveditelné doslova přes noc.

Chce to jen velmi chytře zvolit téma. Cesty jsou vlastně dvě - buď budete psát články šokující (bulvár nebo ještě lépe extrémní politické názory - v mezích zákona samozřejmě), anebo články zajímavé. A vězte, že tady na Zingu to není tak těžké - Jste tady přece kvůli hrám, všichni tu jsou kvůli hrám! Tak pište o hrách, když vás baví. Stát se (pseudo)redaktorem je přece tak snadné a kdo ví, jestli si vás nevšimne někdo "z branže" a nenabídne vám spolupráci na nějakém tématicky zaměřené serveru. Ostatně já před tím, než jsem začal publikovat svoje nesmělé recenze a jiné články, začínal docela podobně.

Odpověď na otázku z nadpisu je tedy jasné - Ano, čte! A i kdyby ne, tak to přece nepíšete kvůli ostatním, ale kvůli sobě a jak známo, psaní nesmírně podporuje rozvoj osobnosti. Tak se do toho klidně pusťte!

Pro dnešek tedy vše. Další náborové články z mojí strany nečekejte. Příště to zkusíme na jiné téma a budete-li mít štěstí, bude to i snad něco o hrách.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama