A Year of Rain vyšel ve finální verzi
Novinka A Year of Rain vyšel ve finální verzi

A Year of Rain vyšel ve finální verzi

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Fantasy bitvy ve stylu Warcraftu si levně zahrajete sólo i online.

Reklama

Někomu to trvá dlouhá léta, ale velké hamburské studio Daedalic Entertainment fázi předběžného přístupu své akční fantasy strategie A Year of Rain zvládlo jen za několik měsíců. Takže nyní již hru autoři překlopili do hotové finální verze, která se v digitální podobě nabízí na Steamu za velmi rozumnou cenu 14,99 EUR (cca 390,-). To je výrazně méně, než se u tohoto klonu Warcraftu čekalo, protože předběžka minulý rok startovala na 19,99 EUR.

 

A Year of Rain vyšel ve finální verzi

 

Finálka má velikost 12 GB, obsahuje tři hratelné frakce (ty proti sobě bojují jako nepřátelé) a možnost hrát sólo v offline režimu zcela bez nutnosti internetu (to je další rozdíl od předběžné verze, která vyžadovala trvalý online), nebo naopak v online multiplayeru určeném pro malé týmy dvou hráčů. Hudbu dodal dvorní autor muziky do série Warcraft i World of Warcraft, Američan Neal Acree, a v menu najdete kvarteto herních režimů.

 

A Year of Rain vyšel ve finální verzi

 

Tutoriál je rozdělen na základní a pokročilé lekce, nechybí příběhová kampaň za klan House Rupah, rychlé bitvy (Skirmish) a speciální režim hordy zvaný Against All Odds, v němž se postavíte vlnám nepřátelských útoků. Všechny tyto módy lze opět hrát offline sólo, kdy jsou vaši spolubojovníci řízení počítačem, nebo v online multiplayeru až pro 4 hráče.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FR71ll7Kj5I[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama