Ace Attorney: Spirit of Justice u nás vychází 8. září
Novinka Ace Attorney: Spirit of Justice u nás vychází 8. září

Ace Attorney: Spirit of Justice u nás vychází 8. září

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

A demo má vyjít už 25. srpna.

Reklama

Capcom se nám konečně rozhodl oznámit datum vydání právnické hry Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice pro 3DS na západě. Konkrétně jde o 8. září, což je potěšující, a za cenu 29,99 euro pouze přes Nintendo eShop. Což už tak potěšující není.

Bezplatné demo bude k dispozici od 25. srpna, samozřejmě přes Nintendo eShop, a má obsahovat část hry s prvním scénářem v soudní síni. Vydáno je hlavně proto, aby si hráči mohli zvyknout na roli Phoenixe Wrighta v království Khura'in a vyzkoušet si nejnovější herní funkce, jako je třeba Divination Séance. Díky ni budete moci znovu prožít poslední okamžiky života obětí a měli byste být schopni odhalit nesrovnalosti a rozpory mezi tvrzením královské kněžky a tím, co bude zjištěno při seanci.

Kromě toho hrají důležitou roli také různé jiné kriminalistické techniky, hlavně při analýze důkazů. Můžete tak vyřešit některé z ukrytých tajemství. S využitím funkcí Nintenda 3DS, mohou hráči v Ace Attorney: Spirit of Justice projít místa činu a hledat třeba otisky prstů. A zároveň budou moci zkoumat některé objekty na scéně v rozsahu celých 360 stupňů a opět tak odhalit některé skryté důkazy.

Budou pak otisky prstů odpovídat některému z podezřelých ve spisu a odhalíte tím nové pravdy? V kombinaci s možností přezkoumání důkazních videí z několika úhlů, kontrolou nesrovnalostí a pomocí dalších vyšetřovacích technik, má být nejnovější titul v sérii Ace Attorney nejvíc vzrušujícím výletem do soudní síně!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama