Ace Combat 7: Skies Unknown ​v ​E3 trailer​u
Ace Combat 7 Novinka Ace Combat 7: Skies Unknown ​v ​E3 trailer​u

Ace Combat 7: Skies Unknown ​v ​E3 trailer​u

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nový díl série vyjde pro PlayStation 4, Xbox One a PC v roce 2018. ​Konkrétní datum vydání zatím neznáme.

Reklama

Bandai Namco na letošní výstavě E3 nejprve předvedla z chystané letecké akce Ace Combat 7: Skies Unknown pouze screenshoty a přidala několik informací, týkajících se efektů počasí a vlastních soubojů.

Většinu jste si již mohli přečíst v aktuální novince, a tak pouze doplňujeme. Realistická mračna budou vykreslena v trojrozměrném prostoru. Realismus tohoto typu zahrnuje také různé efekty počasí a podmínky, které lze při boji využít k získání taktické výhody.

Silné bouře mohou klidně zničit nepřátelská letadla, případně se díky nim vyhnete nepřátelským střelám. Hráči proto budou muset předvídat a dopředu počítat s různými meteorologickými jevy. Údery blesku nebo námraza na křídlech může způsobit problémy ovládacího systému letadla nebo silně omezit viditelnost. Užít si budeme moci i menší detaily v podobě kapek vody na skle kabiny.

Ace Combat 7: Skies Unknown je zasazena na stejný kontinent Usea jako byl Ace Combat 3 a Ace Combat 4. Příběh samotný se točí kolem druhé kontinentální války, odehrávající se v roce 2019. Hráči se připojí k Osean Air Defense Force a zapojují se do konfliktu, ve které není jasně definováno, kdo je na straně dobra a kdo na straně zla. Součástí je také boj lidí s bezpilotními letadly.

Ace Combat 7: Skies Unknown nabízí také nové zbraně a ovládací prvky. Díky tomu jde využít větší škálu taktik, zahrnující nové futuristické typy vrtulníků a letadel, jako je robustní A-10C Thunderbolt II, víceúčelová stíhačka F-35C a nebo Rafale M.

Teď už nejnovější trailer. Ace Combat 7 vyjde v letošním roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama