Adrenalinové Riders Republic odloženo
Riders Republic Novinka Adrenalinové Riders Republic odloženo

Adrenalinové Riders Republic odloženo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Další titul, jehož se dočkáme později.

Reklama

Před několika měsíci, ještě v nešťastném roce 2020, byl ohlášen duchovní nástupce zimních radovánek od Ubisoftu v podobě Steep.

Tento adrenalinový nástupce se jmenuje Riders Republic, přičemž na něm pracuje stejné studio, jako na předchůdci, a bude se opět jednat především o sportovní online hru, kde se může prohánět více jak 50 hráčů (na nových konzolích, staré se musí spokojit s 20 hráči) v rámci několika disciplín, jako je sjezd na horském kole, lyžování, snowboarding, létání s wingsuitem či paragliding.

To navíc bude možno dělat v otevřeném světě, jenž je vymodelován na základě reálných amerických národních parků. K tomu zde najdete i několik oficiálních podniků, jako jsou X-Games či Red Bull Rampage, tudíž by se všichni příznivci adrenalinu měli vyřádit.

Možná vás posléze překvapí, že hra měla vyjít již 25. 2., což zarazí především díky tomu, že jsme se od oznámení v podstatě nedočkali žádných dodatečných informací.

To zřejmě mělo svůj důvod, jelikož autoři na svém Twitteru včera oznámili nemilou skutečnost, kterou je odložení titulu na neurčito, avšak by měl vyjít stále do konce tohoto roku.

Tady je překlad oficiální zprávy:

"Ahoj jezdci,

V září jsme vám nabídli první pohled na masivní multiplayerové hřiště v Riders Republic. Slíbili jsme venkovní sportovní park napěchovaný akcí, hromadnými závody s více jak 50 dalšími jezdci na next-gen konzolích, různými aktivitami a bláznivými kousky. Nemůžeme se dočkat až se podíváte do našeho živého světa a vyzkoušíte si své jezdecké fantazie.

Dnes jsme vám nicméně chtěli dát vědět, že jsme se rozhodli pro to, že odsuneme vydání na pozdější termín v tomto roce. Tento čas navíc umožní našemu zapálenému týmu dodat hráčům ten nejlepší zážitek napěchovaný zábavou.

Děkujeme mnohokrát za vaši podporu a pochopení. Zůstaňte v bezpečí a připravte se brzy připojit k šílenství světa Riders Republic.

- Vývojářský tým Riders Republic"

Adrenalinové Riders Republic odloženo

Pokud jste se tedy na hru těšili, tak bohužel musíte počkat o trochu déle.

Ale věříme, že čekání bude stát za to.

Předobjednávku Riders Republic můžete udělat v obchodě Xzone. Platformy nicméně zůstávají stejné, tedy se mohou těšit majitelé PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama