Aegis Defenders zdarma ke stažení
Novinka Aegis Defenders zdarma ke stažení

Aegis Defenders zdarma ke stažení

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Apple Mac

Solidní mix 2D plošinovky a obranné hry nyní získáte zadarmo.

Reklama

Americká společnost Humble Bundle Inc., která provozuje stejnojmennou a oblíbenou charitativní obchodní platformu pro hry, nově spouští svoji divizi Humble Games, která se bude věnovat vydavatelské a distribuční činnosti s důrazem na menší a nezávislé tituly. Jako malou oslavu založení nové pobočky nyní rozdává Steam kódy mixu akční 2D plošinovky a žánru Tower Defence jménem Aegis Defenders.

 

Aegis Defenders zdarma ke stažení

 

Aegis Defenders je menší indie titul, jenž byl vydán na začátku roku 2018 a má ho na svědomí malé studio Guts Department z Los Angeles. Tvůrci s ním nejdříve uspěli na Kickstarteru, pak jej minulý rok Humble Bundle vydal ve svém obchodě, načež nyní tuto solidně hodnocenou hru (uživatelské hodnocení na Steamu kolem 75 %) nabízí zdarma ke stažení. Krom PC hra vyšla také na Macy, PS4 a SW.

 

Aegis Defenders zdarma ke stažení

 

Zápletka hry je ovšem zcela obyčejná. Hrajete za dvojici postav, dědečka Barta a jeho vnučku Clu, tedy za dva poutníky, kteří se vydávají do světa starobylých chrámů. V něm se snaží nalézt mocnou legendární a dávno ztracenou zbraň Aegis, s jejíž pomocí by rádi zbavili svou krajinu od nadvlády tyranské říše. A to vše v kombinaci akční plošinovky a obrany pozic v pohledné pixelartové 2D grafice. Hru si bezplatně stáhnete zde.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=lQdsTqHBIlQ&feature=emb_title[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama