Age of Empires 4 obdrží další aktualizace a češtinu
Novinka Age of Empires 4 obdrží další aktualizace a češtinu

Age of Empires 4 obdrží další aktualizace a češtinu

Adam Král

Adam Král

3
Platformy Windows PC

Důvodem je 25leté výročí.

Reklama

Pokud jste milovníky žánru RTS (Real-time strategy), máte takřka neomezenou škálu možností. Série Settlers či Age of Empires je jednou z nich. Právě Age of Empires je dobrou volbou. Před necelým rokem vyšel její čtvrtý díl a od vydání prvního dílu uplynulo již 25 let. Právě k tomuto významnému milníku Microsoft oznámil zkompletovanou verzi posledního dílu.

K oslavám proběhne 25. října speciální vysílání na různých platformách jako je Twitch či YouTube kanál. Fanoušci v Číně si pro změnu mohou naladit HuyaTV a další stanice. Stejný den bude pro fanoušky významným dnem, protože vyjde kompletní verze čtvrtého dílu. Ta se bude jmenovat Age of Empires IV: Anniversary Edition a kromě základní hry a všech aktualizací do hry dorazí i dvě nové civilizace, a to Osmanská říše a Mali (země na západu Afriky). Spolu s nimi dorazí i osm nových map, dva biomy a další novinky, které si lze přečíst v oficiální zprávě.

Age of Empires 4 obdrží další aktualizace a češtinu

Hlavním lákadlem je oficiální přidání češtiny, polštiny, finštiny a dalších jazyků. Pro jistotu zopakujeme, že Age of Empires IV: Anniversary Edition vyjde pro počítače již 25. října tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama