Agent A - A Puzzle in Disguise s prologem zdarma
Novinka Agent A - A Puzzle in Disguise s prologem zdarma

Agent A - A Puzzle in Disguise s prologem zdarma

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Dokážete jako tajný agent svést a zničit nepřátelskou špionku?

Reklama

Sličná, chytrá a šíleně nebezpečná je zdejší obdoba slavné Mata Hary, jakožto nepřátelská agentka pod krycím jménem Ruby La Rouge. Pro vás, jako pro toho nejschopnějšího agenta, přesněji Agenta A snad ještě odvážnějšího než je 007, bude úkolem tuto femme fatale odhalit, infiltrovat se jí do nejhlubšího soukromí a zlikvidovat ji jednou provždy!

 

Agent A - A Puzzle in Disguise s prologem zdarma

 

Multiplatformní logická špionážní dobrodružná hra žánru point-n-click Agent A - A Puzzle in Disguise se odehrává v šedesátých letech minulého století za doby Studené války a nabízí více než 35 lokací ve stylové vektorové grafice, obří počet 150 logických hádanek a k tomu 30 odměn pro zvlášť schopné a trpělivé agenty. Hra se inspirovala ve skutcích slavné špionky Mata Hary a neméně slavného agenta Jamese Bonda ve svěží adventuře s důrazem na logické rébusy, která sbírá velmi pozitivní hodnocení od kritiky i od hráčské veřejnosti.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=E0LpDTT0kAA&feature=emb_logo[/embed]

 

Seženete ji na celou škálu platforem od počítačů (čerstvě i na Humble Bundle) přes konzole až po mobily, přičemž na velké platformy stojí 16,79 EUR (640,-), když byla vydána výhradně v digitální podobě. Nejlevněji ji pro PC ale zakoupíte na Itchi za 19,99 USD, což je kolem 510,-. Hru dohrajete asi za 4-6 hodin a navíc si z webu GameJolt můžete stáhnout zadarmo necelých 400 MB velkou úvodní kapitolu. Agent A je úspěšnou prvotinou malého australského studia Yak & Co z Melbourne.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama