Agony nabídne zajímavý režim prověřující flexibilitu hráčů
Agony Novinka Agony nabídne zajímavý režim prověřující flexibilitu hráčů

Agony nabídne zajímavý režim prověřující flexibilitu hráčů

Yurris CZ

Yurris CZ

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vítejte v pekle. Přežijete a dokončíte úkol?

Reklama

Poněkud kontroverzní survival horor Agony dorazí už příští úterý, proto je třeba si představit asi nejzajímavější herní mód hry. Studio s trefným názvem Madmind představuje herní režim "Agony Mode" a má jít o něco speciálního přímo pro tento krví a nahotou nabitý titul.

Pojďme si "Agony Mode" trochu představit. Základním rysem má být určitý druh zkoušky, která prověří flexibilitu a prostorovou orientaci hráčů. Vše se bude odehrávat v procedurálně generovaných labyrintech a komnatách tvořených i třeba lidskými kostmi, kde čeká smrt na každém rohu. Zde budou hráči čelit náhodným výzvám a úkolům. Půjde třeba o sesbírání deseti figurek rozmístěných v dané lokaci, úkolem je nejen figurky najít, ale také přežít. Máte jeden život, jeden pokus. Po smrti tak můžete zírat jen na globální tabulku ostatních hráčů, pokud ovšem uspějete, můžete pozorovat, jak vaše jméno stoupá vzhůru statistikami. Za splnění výzvy se rovněž otevře tajemná "červená komnata," kde hráči mohou zvýšit své body rozšiřováním oblasti za účelem testování schopností, úspěšně splněná oblast se uloží pro případnou touhu pro vylepšení výsledného skóre.

Jak to celé vypadá prezentuje oficiální video níže.


Agony vyjde již 29. května pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Hru můžete pořídit v naších obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama