Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Akce Ubisoft Forward přinese ukázky z nejméně tří dílů série Assassin's Creed

Akce Ubisoft Forward přinese ukázky z nejméně tří dílů série Assassin's Creed

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Chybět nebude ani očekávaný Avatar a The Crew Motorfest.

Reklama

Ubisoft prostřednictvím výše přiložené ukázky prozradil několik titulů, které by se měly zařadit mezi největší lákadla nadcházející akce Ubisoft Forward. Ta se uskuteční již příští pondělí 12. června od 19:00.

V minutovém spotu společnost láká na hry Avatar: Frontiers of Pandora, Assassin's Creed Mirage a The Crew Motorfest. Kromě této trojice zástupci Ubisoftu potvrdili, že se na konferenci objeví také další dva připravované hry ze série Assassin's Creed, které doplní očekávaný Mirage.

Konkrétně půjde o VR titul Assassin's Creed Nexus a mobilní spin-off s pracovním názvem Codename Jade, který nás má vzít do Číny. Kromě těchto her se už delší dobu mluví o tom, že by se na akci měla objevit připravovaná Star Wars hra, na které pracují autoři série The Division ze studia Massive Entertainment. Ukázat by se mohlo také už opravdu dlouho dobu vyvíjené Skull and Bones nebo akce XDefiant.

Akce Ubisoft Forward přinese ukázky z nejméně tří dílů série Assassin's Creed
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama