Akce Ubisoft Forward se uskuteční i letos, známe přesný termín
Far Cry Novinka Akce Ubisoft Forward se uskuteční i letos, známe přesný termín

Akce Ubisoft Forward se uskuteční i letos, známe přesný termín

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké tituly by mohl Ubisoft ukázat?

Reklama

Představitelé francouzské společnosti Ubisoft oznámili další ročník tradiční akce Ubisoft Forward. V předchozích letech se vždy jednalo o největší konferenci tohoto vydavatele, na které byly představeny hlavní novinky. Letos se akce uskuteční 10. června v Los Angeles, přičemž ji bude možné samozřejmě sledovat i online. Ukázat by se v první řadě měl nový Assassin's Creed s označením Red, který hráče zavede do feudálního Japonska.

S velkou pravděpodobností se na akci objeví také připravovaná akce Star Wars Outlaws od studia Massive Entertainment. V úvahu ale připadají také spekulované nové díly sérií jako Far Cry nebo Ghost Recon. Navzdory zrušení herní výstavy E3 začíná být zřejmé, že rozhodně nebudeme zkraje června ochuzeni o tradiční přenosy a představování novinek.

Pouhé tři dny před konferencí Ubisoftu ostatně proběhne v minulých letech solidně obsazený Summer Game Fest v režii Geoffa Keighleyho. Dá se navíc očekávat, že pozadu nebudou chtít zůstat ani další velcí hráči v čele s Microsoftem, Sony, Nintendem nebo Electronic Arts.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama