Unrecord Novinka Akce Unrecord ohromuje téměř fotorealistickou grafikou

Akce Unrecord ohromuje téměř fotorealistickou grafikou

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Hra chce realismus posunout na novu úroveň.

Reklama

Nezávislý francouzský vývojář Alexandre Spindler včera zveřejnil dvouminutový gameplay trailer ze své připravované hry s názvem Unrecord. Za pouhých 24 hodin nasbíralo video 350 tisíc zhlédnutí a upoutalo značnou pozornost médií i hráčů, což je pro dosud neznámý nezávislý počin úctyhodný úspěch.

Video za tak vysoká čísla vděčí především grafickému zpracování samotné hry, které je téměř k nerozeznání od skutečnosti. Záběry z hraní působí tak věrohodně, že část hráčů tvůrce obviňuje z toho, že ve skutečnosti nejde o hru, ale o kamerou natočené skutečné záběry.

Kromě téměř fotorealistického prostředí a nasvícení k celkovému dojmu přispívá také unikátní kamera, kterou tvůrce označuje jako bodycam. Unrecord pohání Unreal Engine 5 a míří na PC. Hru si již nyní můžete přidat do seznamu přání na Steamu. Autor ale dodává, že by titul rád přinesl také na konzole.

Zároveň upozorňuje na to, že hra není určena pro VR. V jádru se má jednat o policejní taktickou akci, ve které budou hrát prim detektivní a taktické dovednosti. Datum vydání zatím neznáme.

Akce Unrecord ohromuje téměř fotorealistickou grafikou
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama