Akci Atomic Heart vydá společnost Focus Entertainment
Atomic Heart Novinka Akci Atomic Heart vydá společnost Focus Entertainment

Akci Atomic Heart vydá společnost Focus Entertainment

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Retro-futuristická akce pod křídly zkušeného vydavatele, ale možná se zpožděním?

Reklama

Během srpna jsme se mohli podívat na novou ukázku z chystané retro-futuristické akce Atomic Heart, která sklidila slušný úspěch a jistě si díky ní našla další řádku hráčů, jenž jsou na titul zvědaví.

Každopádně studio Mundfish aktuálně přišlo s jednou další klíčovou zprávou. Tým totiž uzavřel partnerství se společností Focus Entertainment, která se postará o vydání zmíněné akce, přičemž z tohoto spojení by měly profitovat obě strany.

"Před pěti lety, když jsme studio zakládali, jsme si dali za cíl vytvořit produkt té nejlepší úrovně, jenž by mohly ocenit milióny lidí po celém světě. Nemůžeme být šťastnější, že na cestu za vydáním vyrážíme s takovým zkušeným vydavatelem. A nepochybujeme, že Focus Entertainment udělá chystané uvedení výjimečné." - okomentoval spojení Robert Bagratuni, generální ředitel Mundfish.

Hry bychom se měli dočkat už brzy, a to na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S. Přesné datum by mělo být představeno již brzy, avšak v tiskové zprávě k tomuto partnerství se objevuje, že k vydání dojde během zimy, tudíž je pravděpodobné, že se dočkáme až v lednu, únoru či březnu (místo avizovaného posledního kvartálu tohoto roku).

Titul bude také součástí Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama