Akční balíčky herní konzole Xbox One s hrami navíc
Novinka Akční balíčky herní konzole Xbox One s hrami navíc

Akční balíčky herní konzole Xbox One s hrami navíc

Redakce

Redakce

Dostanete od nás navíc Shape Up a The Crew nebo Dead Rising 3 a Project Spark. <strong>Ušetříte přes 2000 Kč/70€</strong>.

Reklama

V obchodě GameExpres jsme si pro naše zákazníky připravili exkluzivní akční balíčky herních konzolí Xbox One s hrami v hodnotě přes 2000 Kč/70€. Pouze u nás si můžete vybrat ze dvou akčních balíčků, které jinde nenajdete. Pokud byste přesto chtěli samostatnou konzoli, máme několik posledních kusů za 9179 Kč/339,99€ na doprodej.

Zvolte si herní konzoli Xbox One s Kinectem a hrou Dance Central v české verzi za 12 990 Kč/479,99€. My vám navíc zdarma dáme hru na cvičení Shape Up a arkádové open-world závody The Crew. Nebo Xbox One s Halo Master Chief Collection za 10 499 Kč/384,99€ a navíc od nás dostanete krvavou zombie akci Dead Rising 3 a Project Spark, kde si můžete vytvořit vlastní svět, sdílet ho nebo si s ním donekonečna hrát.

Ať už si vyberete jakýkoli balíček, ušetříte přes 2000 Kč//70€. Konec prázdnin a dovolených se rychle blíží, využijte naší akce a propařte z pohodlí domova zbytek volna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama