Novinka Akční RPG Alaloth: Champions of the Four Kingdoms vstoupilo do předběžného přístupu

Akční RPG Alaloth: Champions of the Four Kingdoms vstoupilo do předběžného přístupu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

4
Platformy Windows PC

Zavzpomínejte si na časy prvních Baldur’s Gate a Pillars of Eternity.

Reklama

Od prvního oznámení Alaloth: Champions of The Four Kingdoms uplynulo hodně vody. Na počátku s ním byl dokonce spojován v minulých letech značně démonizovaný herní designer Chris Avellone. Nyní už však o této výrazné postavě herního průmyslu tvůrci příliš nemluví. Do předběžného přístupu na PC autoři vstupují hlavně s tím, že hráčům nabízí akční RPG s propracovaným soubojovým systémem, jehož vizuál evokuje vzpomínky na starší izometrická RPG v čele s kultovním Baldur’s Gate.

V aktuální verzi hra disponuje rozsáhlým herním světem plným staromilsky navržených lokací , čtyřmi jedinečnými rasami (člověk, elf, trpaslík, skřet), dvanácti společníky a řadou možností, nač svého šampiona zaměřit. Na kompletu je patrné, že jeho nejsilnější stránkou je soubojový systém, který na první pohled působí inovativně a dostatečně dynamicky na to, aby celek utáhl.

Ve fázi předběžného přístupu by měl být Alaloth: Champions of The Four Kingdoms na PC přibližně dvanáct měsíců. Tvůrce můžete podpořit třeba nákupem na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama