Novinka Akční RPG Dungeons of Sundaria dorazilo na PlayStation

Akční RPG Dungeons of Sundaria dorazilo na PlayStation

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dočkat se mají také vlastníci ostatních platforem.

Reklama

Zatuchlé kobky volají. Dungeons of Sundaria je akční RPG, ve kterém sami, nebo s jedním až třemi dalšími hráči vydáte vstříc dungeonům, jež jsou plné nepřátel všeho druhu. Celkem tu na vás čeká čtveřice unikátních prostředí, do kterých se lze pustit v kůži některé z pěti hratelných ras (trpaslík, člověk, elf, pulčík, ork). Volbou rasy však rozhodování nekončí. Navolit si musíte ještě jednu z pětice tradičních profesí, v jejichž škále neschází válečník, hraničář, zloděj, či čaroděj. Jedním ze zásadních prvků je v tomto díle výroba předmětů, která vám dává možnost produkovat jak zbroje, tak i zbraně všech tvarů a velikostí.

Dungeons of Sundaria má dorazit také na PC, Xbox X/S, Xbox One a Nintendo Switch. Datum vydání dalších verzí prozatím nebylo oznámeno, k vypuštění by však mělo dojít v následujících měsících. V případě, že vás toto akční RPG zaujalo, si ho můžete pořídit na PlayStation Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama