Aktivujte si tři hry zdarma na Epic Games Store
Mutazione Novinka Aktivujte si tři hry zdarma na Epic Games Store

Aktivujte si tři hry zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Balík skutečně neortodoxních indie her.

Reklama

Stratégové a fanoušci frenetických roguelite akcí si na své přišli minulý týden, kdy se na Epic Games Store objevilo v rámci rozdávání her zdarma Offworld Trading Company a GoNNER. Avšak sedm dní již uběhlo, což znamená, že opět dojde na obměnu nabídky. A tentokrát se dočkáme rovnou videoherního indie tria.

První z titulů je Anodyne 2: Return To Dust. V něm se budete potulovat a jezdit 3D krajinou, v níž hra dává vzpomenout na éru PS One, PS2 či N64 her. Avšak tyto 3D toulky jsou pouze jednou polovinou hry. Ta druhá se odehrává ve speciálních surrealistických 2D dungeonech (zasazených do vnitra různých herních charakterů), inspirovaných klasickými díly ze série The Legend of Zelda. Rozhodně tedy zajímavá kombinace a příjemný způsob, jak se vrátit v čase zpět.

Další kousek se jmenuje A Short Hike. Ten vás zavede do poklidné krajiny Hawk Peak Provincial Parku, v němž se budete snažit dostat na vrchol nejvyšší hory (zvolená cesta je jen na vás). Během tohoto výšlapu budete potkávat další výletníky, objevovat ukryté poklady, koupat se v místním jezeře či rybařit v zurčících potůčcích.

Pro zenovou meditaci jednoduše značka ideál.

Poslední zdarma aktivovatelná hra tento týden je mutantí mýdlová opera Mutazione, odehrávající se ve stejnojmenném komunitním městečku, kde přežívají lidé, kteří ustáli dopad meteoru Moon Dragon. Toto přežití si však vybralo daň v mutaci jejich DNA. Vy se vžijete do role patnáctileté Kai, která se sem přijela starat o svého umírajícího dědečka. Během tohoto opatrování se budete seznamovat s ostatními obyvateli, řešit pomluvy a přitom se snažit všechny místní zachránit před zvláštní temnotou.

Na aktivaci všech titulů máte čas do 19. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama