Aktualizace ke dni vydání Cyberpunku 2077 má zejména na konzolích vyřešit spoustu chyb
Cyberpunk 2077 Novinka Aktualizace ke dni vydání Cyberpunku 2077 má zejména na konzolích vyřešit spoustu chyb

Aktualizace ke dni vydání Cyberpunku 2077 má zejména na konzolích vyřešit spoustu chyb

Martin Pritula

Martin Pritula

52
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Po vydání se bude ladit i česká lokalizace.

Reklama

Jeden ze zaměstnanců CD Projektu RED před malou chvílí informoval o tom, že s nadcházející konzolovou aktualizací se ze Cyberpunku 2077 stane úplně jiná hra (tím je myšleno odstranění velkého množství chyb). Zároveň došlo k upřesnění Day 0 aktualizace, se kterou většina recenzentů hru recenzovala na PC s tím, že daná aktualizace sice vyřešila mnoho problémů, ale zdaleka ne všechny, které vyřeší až Day 1 aktualizace.

Ačkoli si nejsme jisti, zda už je Day 1 aktualizace k dispozici, po 46 GB aktualizaci, s níž jsme hru původně testovali, vyšla nyní druhá, 28 GB velká aktualizace. Naše recenze se tak brzy vrátí a bude doplněna o dojmy z této aktualizace. Nutno podotknout, že po první aktualizací se velikost hry zvýšila z 70 GB dat na 110 GB, nicméně druhý patch již velikost instalace nezměnil.

Pokud jste si všimli, že zmizel i nedávno publikovaný benchmark od Tom's hardware, který srovnával framerate hry na různých sestavách, pak má i na toto zaměstnanec CD Projektu RED Fabian Mario Döhla odpověď. Jakékoliv srovnávací testy nebyly prozatím povoleny, jelikož je do recenzentské kopie hry integrována DRM, která brání nelegálnímu šíření hry před vydáním. Fabian Mario Döhla tak doporučuje vyčkat na srovnávací testy s finální verzí hry.

Poslední zajímavou zprávou je níže uvedené vyjádření překladatele Filipa ženíška, dle něhož se bude lokalizace ladit ještě po vydání hry.

Souhrn prvních recenzí naleznete zde.

Cyberpunk 2077 a příslušenství si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama