Aktualizace magazínu Zing.cz
i Zdroj: Zing
Novinka Aktualizace magazínu Zing.cz

Aktualizace magazínu Zing.cz

Redakce

Redakce

68

Přinášíme vylepšení webu.

Reklama

Změna je pokaždé událostí, na kterou různí lidé reagují různě. Hodně jsme se ale snažili, abychom vám nabídli smysluplný upgrade. Mezi vylepšeními najdete modernizovaný grafický design včetně upraveného loga magazínu, lepší vyzdvihnutí hlavního obsahu, vámi často poptávané upozornění na odpovědi pro vaše komentáře či také často poptávanou možnost zablokovat si komentáře vámi zvoleného čtenáře a řadu dalších novinek.

Přechod na novou technologii

Ačkoliv technický základ našeho webu byl velmi robustní, již delší dobu vyžadoval radikálnější údržbu – z platformy WordPress jsme za ty roky vyždímali maximum a celé se to pod tíhou všemožných propojených modulů již začínalo poněkud hroutit. Po pečlivém shromáždění všech informací a zhodnocení dostupných prostředků jsme se tedy rozhodli přejít na vlastní technické řešení, které je vystavěné na míru konkrétním potřebám našeho magazínu.

Nejdůležitějším aspektem přechodu na naši vlastní technologii je přitom skutečnost, že nyní můžeme mnohem účinněji a rychleji zasahovat do fungování celého webu tak, abychom reagovali na vaše podněty a samozřejmě také na průběžné změny v oboru herní novinařiny. V neposlední řadě stojí za vyzdvihnutí citelně vyšší rychlost nového systému, kterou si obzvláště v zákulisí, při vkládání a editování článků, nemůžeme vynachválit.

Uživatelské profily

To nejdůležitější: vaše uživatelské profily jsme samozřejmě zachovali a přihlásíte se k nim stejně, jako doposud. Již by ale nemělo docházet k problémům s nechtěným odhlášením, jak se to některým z vás občas dělo a právem jste si na to stěžovali. Měla by nyní také lépe fungovat aktualizace vašeho profilového obrázku a další funkce, související s personalizací profilu. Můžete si například zpropagovat vaše sociální sítě nebo připnout odznak vaší oblíbené platformy.

Nicméně s novým rozhraním došlo k resetu úrovní jednotlivých uživatelů, takže po této stránce nyní všichni začínáme na stejné startovací čáře. Abychom vám hromadění úrovní na vašem profilu zpříjemnili, chystáme soutěže o zajímavé ceny, které budou s touto funkcí spojené. Zvýšili jsme také maximální úroveň, nyní už nehrozí společné zaseknutí všech veteránů na úrovni 53.

Děkujeme za vaši přízeň a přejeme vám příjemné čtení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama