Aktualizace Persony 5 přidala možnost streamování
Persona 5 Novinka Aktualizace Persony 5 přidala možnost streamování

Aktualizace Persony 5 přidala možnost streamování

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Alus ale hráče žádá o jisté omezení.

Reklama

Při prvním spuštění Persony 5 mne zarazila jedna věc. Tou bylo nefunkční tlačítko Share na ovladači konzole PS4. Dokonce nefungovalo ani na pořizování screenhotů z hraní Persony 5. Osobně jsem tento fakt zohlednil i v naší recenzi, ale Atlus se k celé situaci postavil čelem a vysvětlil ji tím, že zakázali streamování aby omezili on-line spoilery těm lidem, kteří hru prozatím ještě nehrají.

Toto se teď má změnit díky aktuálnímu updatu Persony 5.

Atlus sám přiznává, že k jejich překvapení uslyšeli mnoho negativních reakcí a dostali mnoho různých e-mailů, které žádaly o změnu přístupu ke streamování a pořizování screenshotů z Persony 5.

„Uvědomujeme si, že hlavním důvodem celosvětového úspěchu hry jsou naši fanoušci a i nadále chceme, aby se mohli z hraní těšit bez obav ze zkažení zážitku nějakými spoilery. Vyslyšeli jsme vaše problémy a rozhodli jsme se své rozhodnutí pozměnit. Protože ke hře chceme hráčům umožnit co největší přístup, a zároveň respektovat náš původní záměr, žádáme hráče, aby se zdrželi streamování nebo poskytování záznamu videa z hraní po skončení herního dne 11/19 - když už se hlavní příběh blíží ke svému finálnímu aktu."

Atlus ještě na závěr poděkoval všem svým fanouškům na celém světě za podporu Persony 5 s tím, že vděčí globálnímu úspěchu série právě jim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama