Aktualizace pro Dead By Daylight přidá grafické vylepšení
Dead by Daylight Novinka Aktualizace pro Dead By Daylight přidá grafické vylepšení

Aktualizace pro Dead By Daylight přidá grafické vylepšení

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Mimo jiné i přepracovaný HUD a matchmaking.

Reklama

Vývojáři asymetrické survival hororové hry Dead by Daylight, Behaviour Interactive, v novém videu a prohlášení představili fanouškům, jaké změny jsou plánovány pro hru v nadcházející velké aktualizaci. Po čtyřech letech vývojáři poznamenávají, že je správný čas provést velkou revizi hry, která bude mít rozsáhlé změny jak pro přeživší, tak pro zabijáky.

Podle prohlášení vydaného studiem můžeme očekávat aktualizace šesti perků v multiplayeru. Konkrétně se jedná o perky Diversion, Fixated, Hex: Undying, Iron Maiden, Open Handed a Second Wind. Mimo jiné aktualizace přinese změny týkající se herního HUDu a UI.

Nově přepracovaný HUD lépe určí, jaké výhody, položky a doplňky jste si v relaci vybrali, a zároveň ukáže počet generátorů zbývajících k opravě a stav ostatních přeživších. Hlavní změny přicházející do uživatelského rozhraní hry jsou navrženy tak, aby vše bylo trochu čistší a čitelnější.

Také se dočkáme změny ve způsobu, jakým ve hře funguje matchmaking. Ten by měl více vybírat konkurenceschopnější hráče a jakmile budou vývojáři spokojeni s tím, jak matchmaking funguje, plánují zavést odměny v hodnoceném režimu.

"Vzhledem k tomu, že ranky již nebudou použity pro vytváření zápasů, budou místo toho znovu použity, aby odměnily oddané hráče. Každý měsíc dostane každý Bloodpoints na základě nejvyššího stupně, kterého dosáhl, a poté bude resetován na 20. rank,“ píše se v prohlášení.

V neposlední řadě můžeme očekávat změny ohledně generální opravy grafiky pro mapy Gideon Meat Plant a Crotus Prenn Asylum. Brzy bychom se ovšem měli dočkat podrobnějších informací o této nové aktualizaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama