Novinka Aktualizováno: Hack & Slash UNDECEMBER má být free-to-play alternativou za Diablo

Aktualizováno: Hack & Slash UNDECEMBER má být free-to-play alternativou za Diablo

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

5
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Tahle akce má kombinovat Diablo III a Path of Exile.

Reklama

Aktualizace 19. 10. 19:00

Podobně jako hry od EA i tento titul disponuje svým vlastním anticheatem. Nprotect zůstává v počítači i po odinstalování hry a podle některých dává přístup autorům hry k počítačům, na nějž je nainstalován. Původně jej nešlo odstranit, po vlně kritiky však vývojáři přišli s utilitou, díky níž ho lze odstranit.

Aktualizace 19. 10. 13:00

Hack & Slash UNDECEMBER je bezplatným akčním RPG, které se vydává po stopách her definujících podobu žánru tak, jak ho známe v dnešních dnech. Představovat má mix mezi posledním dílem série Diablo a výbornou free-to-play hrou Path of Exile. Stejně jako v jiných titulech ani zde není jasně definovaná herní třídy, se svým hrdinou si tím pádem můžete opravdu vyhrát a zaměřit ho na některý z řady směrů. Limitovaná nemá být ani výstroj. Každý si na sebe v UNDECEMBER bude moci nasadit po čem zatouží. Do temných kobek plných nepřátel půjde vyrážet buď solo, nebo až s dalšími osmi hráči v rámci režimu Boss Raid. Zakládat tu má jít též guildy, jež dodají svým členům různé bonusy, které je následně budou provázet na cestách.

 

UNDECEMBER má jistě bezpočet kladů. Ty však minimálně v očích velké části hráčů zastiňuje problém s mikrotransakcemi, jimiž je hra podle řady hodnocení na Steamu vyloženě prolezlá. Možná právě kvůli tomu má pouhých 42 % v rámci celkového uživatelského hodnocení, což je opravdu málo. Možná se i v tomto případě bude opakovat příběh Diablo Immortal, jež je sice řadou lidí kritizováno, avšak celkově si vedlo více než dobře. Spokojení totiž většinou nemají moc důvodů ke kritice, či vytažení klávesnice. Titul můžete nalézt na mobilních přístrojích jedoucích na Android nebo iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama