Aktualizováno: Left 4 Dead 3 zvěsti
Left 4 Dead 3 Novinka Aktualizováno: Left 4 Dead 3 zvěsti

Aktualizováno: Left 4 Dead 3 zvěsti

Johny

Johny

9

Slibný zdroj, ale informaci vyvrátilo přímo Valve.

Reklama

Aktualizace: Valve webu IGN sdělilo, že tyto informace jsou mylné, a na ničem co má něco společného s Left 4 Dead aktuálně nedělají.


Původní zpráva: Před pár dny se na internetu objevila informace, že unikly další koncept arty z ještě neoznámeného nového dílu Left 4 Dead. Moc lidí této informaci nevěřilo, protože to není poprvé co se toto stalo a nakonec se vždy ukázalo, že zase o nic nejde.

Youtube kanál Valve News Network však tentokrát i dodal, že po oznámení a vydání traileru pro Half Life: Alyx, Valve změnily své plány s virtuální realitou, hrami a komunikací s veřejností, a dosud nalezené stopy o vývoji pokračování různých sérii od Valve, přece jenom k něčemu vedou. A je tomu tak.

Dnes vedl prezident HTC, Alvin Wang Graylin, prezentaci na téma virtuální realita, na akci Golden V Awards v Pekingu. Později na svém Twitteru zveřejnil i několik snímku z této prezentace a něco mu asi omylem uniklo.

Aktualizováno: Left 4 Dead 3 zvěsti

 

Half Life: Alyx a hra pod zkratkou LFD3 (Left 4 Dead 3 nejpravděpodobněji) od Valve, mají za cíl navýšit zájem hráčů a AAA studií o virtuální realitu.

Že by se Valve konečně naučilo počítat do tří?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama