Aktualizováno: Příští týden se nám představí nové PGA Tour 2K
PGA TOUR 2K23 Novinka Aktualizováno: Příští týden se nám představí nové PGA Tour 2K

Aktualizováno: Příští týden se nám představí nové PGA Tour 2K

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Příznivci golfu by měli zbystřit.

Reklama

Aktualizace:

Již bylo potvrzeno, že hlavním sportovcem na obalu hry se stane právě zmíněný Tiger Woods.

Původní zpráva:

Vývojáři z HB Studios, kteří nám v minulosti přinesli už pěknou řádku golfových her, se v posledních letech domluvili se společností 2K, kdy nám společnými silami přináší sérii PGA Tour 2K, z níž jsme prozatím měli možnost hrát pouze jeden titul, přesněji PGA Tour 2K21.

Avšak to se pravděpodobně ještě letos změní, jelikož oficiální twitterový účet 2K začal lákat na 22. srpna, kdy v tento den se dozvíme informace a detaily ohledně chystaného PGA Tour 2K23.

Žádné dodatečné informace zveřejněny nebyly, kdy si zatím musíme vystačit akorát s kratičkým doprovodným videem. Každopádně už nějakou dobu víme, že s vývojem pomáhá legendární Tiger Woods (mimo jiné klíčová osobnost PGA Tour v dobách, kdy se nacházelo pod taktovkou EA), jenž uzavřel několikaleté partnerství, tak snad se to nějakým výraznějším způsobem otiskne do hry.

Žádné dodatečné detaily jsme nedostali a není aktuálně ani jasné, na jakých platformách se dočkáme. Nicméně dovolíme si tipnout PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, kdy ve hře je stále i Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama