Aktualizováno: PS Store prozradil pokračování hry Judgment
Judgment Novinka Aktualizováno: PS Store prozradil pokračování hry Judgment

Aktualizováno: PS Store prozradil pokračování hry Judgment

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Mělo by se jmenovat Lost Judgment a vyjít už v září.

Reklama

Aktualizace:

Únik se nakonec ukázal jako pravdivý. Další díl v sérii se skutečně bude jmenovat Lost Judgment, kdy se v něm vrátí hlavní hrdina z jedničky - Takajuki Jagami, který se tentokrát podívá i do Jokohamy, v níž pro transport využije i skateboard.

Potěší i datum vydání, které bylo nastaveno na 24. září pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Nejlepší na tom je, že toto datum platí celosvětově.

Na oficiální představení se můžete podívat níže.

Původní zpráva:

V posledních několika týdnech se začaly objevovat zvěsti o tom, že se chystá pokračování hry Judgment, což je spin-off série Yakuza, kde jsme hráli za sympatického detektiva Takajuki Jagamiho.

Podle informací tak toto pokračování mělo mít pracovní název Judgment: Seize The Truth či Lost Judgment, přičemž na oficiálním Twitteru se začala objevovat podezřelá videa, která ukazovala hlavního hrdinu v místech, kde jsme ho v původní hře neviděli.

Na dnešek je následně přípraven stream nazvaný Judgment Day, jenž se uskuteční v 16:00 našeho času. A právě na něm se počítá s tím, že dojde na odhalení onoho spekulovaného pokračování.

Nicméně pokud si chcete lehce zkazit překvapení, tak se včera na japonském PlayStation Store objevil právě titul Lost Judgment, což potvrzuje, že jeden ze spekulovaných pracovních názvů by měl být nakonec použit i pro finální titul.

Kromě toho jsme také zjistili, že hra vyjde ve standardní a deluxe edici, přičemž ona deluxe edice by vám měla zajistit přednostní přístup, jenž je určen na 21. září.

Toto datum nicméně je určeno pro Japonsko, kdy my na západě si pravděpodobně budeme muset počkat na lokalizaci.

Na oficiální potvrzení si samozřejmě musíme počkat do dnešní čtvrté hodiny odpolední.

Čekání si pak můžete zkrátit zakoupením vylepšené verze prvního dílu na PS5 a Xbox Series X/S, kterou naleznete v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama