Aktualizováno: Renault Range T dojíždí do Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator Novinka Aktualizováno: Renault Range T dojíždí do Euro Truck Simulator 2

Aktualizováno: Renault Range T dojíždí do Euro Truck Simulator 2

Johny

Johny

10
Platformy Windows PC

Už dorazil!

Reklama

Aktualizace: Tak netrvalo dlouho a SCS Software vydal na svém blogu příspěvek s oznámením nového tahače, který je jako zdarma update do hry, který můžete už teď stahovat. Co se týká úpravy vozidla, tak budete mít na výběr z: 2 kabin, 6 typů podvozku, 6 motorů, 7 převodovek a 5 interiérů. Oznámení je doprovázeno videem a obrázky tahače. SCS dnes také představí tahač v živém přenosu, který budete mít možnost sledovat přes Twitch nebo i Steam. Tak vzhůru usednout za volant.

Fanoušci hry Euro Truck Simulator 2 se brzo dočkají nového tahače. V posledních několika dní SCS Software na Twitteru lákali hráče na nějakou, do teď neznámou, novinku a zároveň odkazovali na oficiální Twitter Renault Trucks.

To je kouře.

Dnes už se objevil obrázek nového tahače Renault Range T na blogu SCS Software a na jejich Facebookových stránkách. Více informací o kamionu zatím bohužel nevíme.

SCS Software na svém blogu akorát shání majitele amerických tiráků, od kterých by mohli nahrát zvuky motorů pro hru American Truck Simulator. Pokud teda vlastníte Mack Anthem, International LoneStar, International 9900i, International LT, nové Volvo VNL, nový Freightliner Cascadia nebo jakýkoli jiný americký tahač, určitě na blog zavítejte a vývojářům se ozvěte. Uděláte hráčům hry velikou radost!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama