Aktualizováno: Únik GTA 6 ukazuje první video záběry z hraní
Novinka Aktualizováno: Únik GTA 6 ukazuje první video záběry z hraní

Aktualizováno: Únik GTA 6 ukazuje první video záběry z hraní

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

31
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Spatřit můžeme dvě hratelné postavy i vyloupení restaurace.

Reklama

Aktualizace 18. 9.(17:20)

Nakonec se jedná skutečně o první záběry z hraní GTA 6. Podle Jasona Schreiera tuto skutečnost potvrzují zdroje, které má ve společnosti Rockstar. Jedná se o záběry z počáteční a dosud nedokončené verze GTA 6. Dle slavného novináře se jedná se o jeden z největších úniků v historii videoher a noční můru pro Rockstar Games. Vypuštěny byly do světa hackerem, kterému se v minulosti podařilo hacknout společnost Uber.

Původní zpráva z 18. 9. (12:00)

GTA 6 patří mezi jeden z nejočekávanějších titulů vůbec. Komunita proto velmi aktivně sleduje GTAForums, kde se čas od času zjeví nějaký ten únik novinek. Tentokrát se stal zdrojem čerstvých informací uživatel teapotuberhacker, který zveřejnil celkem 90 videí, jež prezentuje jako záběry pocházející z testovací verze Grand Theft Auto 6.

Jedním z hlavních prvků, jež na nich můžeme vidět, je dvojice hratelných postav, čímž fakticky potvrzují minulé spekulace o dvou a více hratelných hrdinech, skrze něž bude příběh hry prezentován. Na jednom z videí máme kupříkladu možnost vidět vyloupení restaurace. V této situaci hráčova postava Lucia spolupracuje s komplicem Jasonem, který drží hosty na uzdě, zatímco jeho parťačka pracuje s obsluhou.

Scénka s restaurací údajně pocházející z GTA 6 vyloženě evokuje vzpomínky na Red Dead Redemption 2, kde loupeže vypadají dosti podobně. Další video, jež má dokazovat rukopis společnosti Rockstar, se zaměřuje na pasáž u bazénu. V této etapě hraje prim mužský protagonista Jason, který v jejím rámci diskutuje s dvojicí buranů. Právě z této pasáže jde vyloženě cítit dialogový formát známé firmy. V opravdu každém z vydaných videí je navíc řada detailů, jež právě od herního giganta očekáváte.

Samotný vývoj GTA 6 probíhá od roku 2014. Podle společnosti Rockstar se zatím ubírá správný směrem. Datum vydání prozatím není známo. Podle některých v minulosti vypuštěných detailů je však pravděpodobné, že se hry dočkáme až po roce 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama