Alan Wake Remastered a Final Fantasy VII Remake míří na Epic?
Alan Wake Novinka Alan Wake Remastered a Final Fantasy VII Remake míří na Epic?

Alan Wake Remastered a Final Fantasy VII Remake míří na Epic?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

15
Platformy Windows PC

Naznačovala by to nově nalezená data.

Reklama

Alan Wake. Titul od finského studia Remedy Entertainment (Max Payne, Control), který se díky své hutné atmosféře a skvěle napsanému příběhu nesmazatelně vryl do srdcí mnoha fanoušků, jenž dychtivě očekávají případný druhý díl (spin-off American Nightmare jen horko těžko ukojil chutě).

O onom pokračování se pak spekuluje již poměrně dlouhou dobu, avšak je možné, že ještě před vydáním plnohodnotného nášupu se dočkáme remasteru hry původní.

Na stránce EpicData, tedy webu, jenž sleduje aktualizace ohledně Epic Games Store, totiž byly objeveny informace o možném titulu Alan Wake Remastered, který by mohl v budoucnu dorazit na tuto platformu.

Kromě tohoto remasteru zde také byly objeveny data pro Final Fantasy VII Remake.

Samozřejmě je třeba poznamenat, že tato skutečnost vůbec nemusí znamenat, že se právě tyto hry na Epic Games Store podívají, kdy navíc položky byly vytvořeny v roce 2019, respektive 2020. Na druhou stranu byly obě v letošním roce aktualizovány, což naznačuje, že by se nemuselo jednat o obyčejný placeholder.

V případě Final Fantasy VII Remake pak také hraje do karet to, že titul měl být pro PlayStation exkluzivní nejméně do dubna letošního roku, což otevírá brány pro potenciální vydání PC verze v blízké budoucnosti (Final Fantasy VII Remake - Integrade má pak být exkluzivitou pro PS5 minimálně 6 měsíců).

No a jelikož Alan Wake má letos už 11 let, tak by vydání vylepšené verze také dávalo smysl. Navíc Remedy má aktuálně s Epicem pracovat na dvou titulech, kdy jeden má být velký AAA projekt, zatímco ten druhý je spíše menšího ražení. A my bychom se nedivili, kdyby tím menším byl právě Alan Wake Remastered, zatímco tím velkým zase plnohodnotný druhý díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama