Alien: Isolation dorazí na Switch
Alien: Isolation Novinka Alien: Isolation dorazí na Switch

Alien: Isolation dorazí na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5
Platformy Nintendo Switch Switch

Podívejte se na první gameplay trailer.

Reklama

Společnost Sega Europe společně s vývojáři z Feral Interactive vypustili do éteru nový trailer k chystané Switch verzi hororové hry Alien: Isolation (naše recenze zde), která má ještě tento rok vyjít prostřednictvím Nintendo eShopu. Tato verze bude obsahovat veškerý dodatečný obsah ke stažení.

Na Switchi si tak budeme moci prožít krátkou epizodu dcery Ellen Ripleyové Amandy, které její matka slíbila, že se vrátí domů na její 11. narozeniny. Amanda ji už ale nikdy neviděla. O patnáct let později již Amanda pracuje pro stejnou společnost jako její matka, pro Weyland-Yutani, a dozvídá se, že na obchodní stanici Sevastopol dostal letový záznam z přepravní lodi Nostromo, na ktré její matka sloužila. Jenže když posádka dorazí na Sevastopol zjistí, že je něco opravdu špatné a že se ve stínech schovává neznámé monstrum.

Alien: Islolation je v současné době k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac a Linux. Za svou osobu musím říct, že se mi v době vydání po dlouhé době dostal do ruky na recenzi titul, ze kterého jsem měl stejnou radost (a strach), jako třeba z prvního Dead Space. Žánrově jde o rozdílné tituly, ale obě dokázaly navodit velmi podobný pocit děsu, marnosti a šíleného, a někdy nezbytného, chování a také hlavně radosti nad dobře odvedenou prací tvůrců.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama