Aliens: Fireteam Elite se v létě dočká zásadního rozšíření
Aliens: Fireteam Elite Novinka Aliens: Fireteam Elite se v létě dočká zásadního rozšíření

Aliens: Fireteam Elite se v létě dočká zásadního rozšíření

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tentokrát se podíváme na zoubky hybridům.

Reklama

Do kooperační TPS Aliens: Fireteam Elite dorazí první zásadní rozšíření. Aliens: Fireteam Elite - Pathogen přinese do hry novou příběhovou kampaň složenou ze tří misí. Tentokrát se vydáme na planetu LV-895, kde evoluce nezahálela. Při zkoumání jejich tajemství tu budeme muset čelit hrozbám z našich nejhorších nočních můr. Přesněji řečeno ukázce toho jakým způsobem může mutovat DNA xenomorfů, kteří tu získají různé podoby a velikosti. Aby jim tým mariňáků byl schopen čelit dostane čerstvou zásilku zbraní složenou z osmi smrtících nástrojů a řady doplňků.

Kromě Aliens: Fireteam Elite - Pathogen dostane hra při jeho vydání také bezplatný update. Ten jí obohatí o Hardcore mode, což bude režim poskytující hráčům maximální výzvu. Kdo v něm nebude kooperovat, ten zřejmě dlouho nepřežije. Ještě před vypuštěním první zásadní expanze se můžeme těšit na přidání crossplay, k němuž dojde v červenci.

Aliens: Fireteam Elite - Pathogen vyjde na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Xbox One už 30. srpna. Tato expanze zatím nemá stanovenou cenovku, přidat si jí už nyní však můžete do Wishlistu na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama