All Walls Must Fall je projekt bývalých vývojářů zrušeného Dead Island 2
Novinka All Walls Must Fall je projekt bývalých vývojářů zrušeného Dead Island 2

All Walls Must Fall je projekt bývalých vývojářů zrušeného Dead Island 2

Faldmen

Faldmen

2

InBetweenGames žádají hráče o pomoc skrze Kickstarter. Zaujme vás jejich nová hra?

Reklama

Zřejmě se všichni shodneme, že zombie her je sice mraky, ale těch opravdu kvalitních je jako šafránu. O to větší škoda je, že vývoj druhého Dead Island padl. Minimálně pro německé studio Yager. To nedokázalo s vydavatelstvím Deep Silver najít společnou řeč. Dead Island 2 tak spadl do rukou studia Sumo Digital. Každý vývojář v týmu Yager řešil danou situaci po svém. Trojice tvůrci odešla a vytváří něco zajímavého.

Tito tři vývojáři se usadili v Berlíně, kde založili studio InBetweenGames. Berlín samotný se stal inspirací pro vznik hry All Walls Must Fall. Jedná se o izometrickou taktickou hru, kterou sami popisují, jako když se potká XCOM a Braid. V roli tajných agentů bude naším cílem za pomoci cestování v čase zastavit jaderný útok a pozměnit chod studené války. Stejně jako v XCOMu se i tady bude hrát pomocí tahů. To znamená, že se hra vždy zastaví a my budeme muset vymyslet tu nejlepší strategii k dosažení cíle.

All Walls Must Fall je ve vývoji něco málo přes rok, po kterém pomalu začínají docházet finance na vývoj. Zejména proto hledají pomoc na Kickstarteru. Crowdfundingová kampaň se rozjede 22. března a pokud se jí povede dobře, měli bychom se hry dočkat ve fázi předběžného přístupu už v květnu 2017.

V současné době zatím bohužel není k dispozici žádný trailer a tak se musíme spokojit alespoň s timelapse videem zachycujícím třídenní práci na projektu a dvěma screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama