Amazon neúmyslně odhalil řadu detailů o Dead Island 2
Dead Island 2 Novinka Amazon neúmyslně odhalil řadu detailů o Dead Island 2

Amazon neúmyslně odhalil řadu detailů o Dead Island 2

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Po letech konečně známe potenciální datum vydání.

Reklama

Jestli je na herní scéně titul, u kterého s tím, že někdy vyjde počítal opravdu jen málokdo, je to bezpochyby Dead Island 2. Po výborném traileru s pomalu se měnícím běžcem a jedné krátké ukázce z hraní vyšlé v roce 2014 se po hře slehla zem. Nyní to však vypadá tak, že léta vyhlížený projekt stále žije. Důkazem toho má být herní obchod Amazon, který na své stránky při zalistování nového produktu, svou neopatrností vypustil informace nejen o tom, kdy tento kousek vyjde, ale také nač se zaměří hratelnost Porce čerstvých zpráv nemohla uniknout oku známého insidera Wario64, jenž s novinkami ihned zamířil na svůj twitter.

Příběh Dead Island 2 nás podle informací, které mohl zjistit, vezme do sluncem zalité Kalifornie, kde v Los Angeles a okolí vypukla zombie apokalypsa. Ve hře si půjde vybrat jednoho z party šesti vyvolených jimž se virová nákaza zázrakem vyhnula a tak nyní jezdí po městě a kosí za pomoci svých jedinečných schopností vše, co se jim postaví do cesty. Hrdinové mají mít oblíbené zbraně a především vývojové stromy, na kterých půjde pracovat a posouvat je tak kupředu. Bitvy s nepřáteli mají být opět krvavou záležitostí takže vaše katana, či jiný nástroj, který na svých cestách naleznete nikdy dlouho čistá nebude. Novinkou mají být souboje s hordou. Jak však budou zpracovány ty si nedovolím aktuálně spekulovat.

Aby toho nebylo málo k novému infu máme také pár screenů, které nepůsobí vůbec zle.

Datum vydání Dead Island 2 má být podle tohoto úniku stanovené už na 3. února 2023, což je v podstatě za rohem. Dorazit by hra měla na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Cenovka by měla být minimálně v případě konzolích stanovena na 70 dolarů, s obdobnou cenou lze počítat zřejmě i u PC.

A co vy? Těšíte se ještě po letech na Dead Island 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama