New World Novinka Amazon opět odkládá MMO New World

Amazon opět odkládá MMO New World

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy Windows PC

Odklad následuje Schreierovu investigaci týkající se problémového chodu studia.

Reklama

Krátce po obsáhlé investigaci publikované novinářem Jasonem Shreierem, která popisovala velmi problematický chod herní divize Amazonu, přichází již třetí odklad MMO titulu New World. Ten tedy nevyjde na jaře, jak bylo po posledním odkladu plánováno, ale dočkáme se jej až 31. srpna letošního roku. Čas navíc vývojářům umožní zásadně vylepšit, vyladit a pozměnit tzv. endgame část titulu. Do hry tak přibude zcela nový region zvaný Ebonscale Reach, dále expedice, což jsou PvE instance pro pět hráčů, ve kterých se postavíte proti největším hrozbám ostrova a těšit se můžeme i na režim Outpost Rush, ve kterém se střetne celkem 40 hráčů rozdělených do dvou týmů.

Hra vyjde 31. srpna letošního roku.

Uzavřené betaverze se dočkáme 20. července, což znamená, že každý, kdo si hru předobjedná, si ji bude moci vyzkoušet ještě před vydáním.

Na základě zpětné vazby hráčů se vývojáři rozhodli kompletně přepracovat systém tvorby předmětů, zásadně byl vylepšen soubojový systém, do hry přibyly stovky zbraní a předmětů a nezapomnělo se ani na zvýšení variability jednotlivých herních úkolů.

Níže se můžete podívat na dva nové vývojářské deníčky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama