Ambiciózní modifikace proměňuje Skyrim v Call of Duty
Call of Duty Novinka Ambiciózní modifikace proměňuje Skyrim v Call of Duty

Ambiciózní modifikace proměňuje Skyrim v Call of Duty

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Podívejte, co vznikne, když zkombinuje Call of Duty a Skyrim.

Reklama

Populární RPG The Elder Scrolls V: Skyrim je už řadu let oblíbenou platformou moderské komunity, která hru i více než 10 let po jejím vydání různě upravuje, rozšiřuje a vylepšuje. Nemalou pozornost čerstvě získala modifikace s názvem Call of Duty – Skyrim, jež se před několika dny dočkala vydání.

Za netradičním projektem stojí autor s přezdívkou MixedMartialArtist, který svůj mod popisuje jako kombinaci nejslavnější FPS a nejslavnějšího RPG. V praxi modifikace do Skyrimu přidává celkem 12 plně funkčních střelných zbraní a sadu výbušnin z prvního Call of Duty. Každá z nich má dle autora fungovat stejně jako v původní hře.

Kromě zbraní mod přidává také počítačem ovládané vojáky. Ti mohou v Tamrielu mezi sebou rozpoutal konflikt, do kterého se můžete s využitím zmíněných zbraní sami zapojit. Modifikace Call of Duty – Skyrim je bezplatně ke stažení na stránkách Nexus Mods. Kromě standardní verze je k dispozici také hardcore varianta a verze určená pro Skyrim VR. Níže se můžete podívat na dvě krátké ukázky. Zatímco první video pochází ze běžné verze modu, tak druhý gameplay ukazuje zmíněnou verzi pro VR.

Ambiciózní modifikace proměňuje Skyrim v Call of Duty
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama