Ad Infinitum Novinka Ambiciózní survival horor Ad Infinitum vás provede hrůzami první světové války

Ambiciózní survival horor Ad Infinitum vás provede hrůzami první světové války

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hororový zážitek s netradičním zasazením.

Reklama

Včerejší konference Nacon Connect potěšila také příznivce survival hororů. Na akci se připomenul titul Ad Infinitum od vývojářů z německého studia Hekate, o jehož vývoji víme již od roku 2016. Původně se jednalo o studentský projekt, který se postupem let transformoval v plnohodnotný komerční titul.

Hra vypráví příběh německého vojáka, který se po skončení první světové války vrátil domů, kde ho pronásledují noční můry a traumata. Právě překonání těchto zkušeností bude vaším hlavní cílem.

Na včerejší akci autoři zveřejnili novou ukázku, která odhaluje více než tři minuty záběrů z hraní. Zároveň došlo k odkladu plánované data, které bylo posunuto z dubna na září letošního roku. Ad Infinitum míří na PC (Steam) i konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Shodou okolností se nejedná o jediný připravovaný horor, který pracuje z tématem první světové války. Stejné zasazení nabídne rovněž chystaný nový díl série Amnesia s podtitulem The Bunker, který se před několika dny dočkal nové ukázky a vyjde v květnu.

Ambiciózní survival horor Ad Infinitum vás provede hrůzami první světové války
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama