HITMAN 3 Novinka Ambrose Island pro Hitman 3 je konečně venku

Ambrose Island pro Hitman 3 je konečně venku

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V ostrovní destinaci na vás čekají dva cíle.

Reklama

Banda okupující Ambrose Island se stala ve světě Hitman 3 problémem, který začal pomaličku přerůstat hranice ostrovní říše. Je třeba se s problémisty vypořádat a na tuto práci není nikdo lepší než Agent 47. Jednat se bude o místo plné specifického obyvatelstva. Moderní piráti nejsou zrovna přátelská parta, jak už to ale tak bývá, za pomoci správného převleku se tenhle profík dokáže dostat kamkoliv.

Celkem na Ambrose Island čekají na 47 dva cíle, které je nutné pro zklidnění vod eliminovat. První postavou s cejchem smrti je Noel Crest, jenž má na starost partu mezinárodních zlodějů, pro které není problém odcizit fakticky cokoliv, což je hlavním důvodem, proč musí zemřít.

Druhou potenciální obětí je Sinhi Venthan, která se prezentuje pod přezdívkou Akka. Tahle křehce vypadající dáma se velmi rychle vyprofilovala mezi piráty a po krátké době se stala jejich královnou. Aktuálně spolu s nimi terorizuje Pacifik. Detaily o ostrovní destinaci Ambrose Island máte možnost najít na oficiálních stránkách Hitman 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama